Pop-up kuvaus

Pop-up kuvaus mahdollistaa kohtuuhintaisen kuvauksen lähes missä tahansa. Tyypillisesti kuvaus järjestetään esimerkiksi puistossa, eläintarvikeliikkeesä, koiranäyttelyn yhteydessä jne. Kuvaus on pääsääntöisesti halvempi kuin yksityinen kuvaus, koska samalla kuvauspaikalla saadaan kuvattua useampi eri asiakas. Mainostan pop-up kuvauspäiviä Facebookissa, Instagramissa sekä näillä verkkosivuillani.

Tulevat kuvaussessiot:

Lisätietoa kuvauspäivästä saat sen Facebook-sivulla tai varausssivulla. Klikkaa otsikko saadaksesi lisätietoja.
Kuvauksen voit varata lähettämällä viestiä Facebookissa tai sähköpostitse diana.kortelahti@aistiplus.fi. 

Varausmaksu vähennetään kuvauksen loppulaskusta, eikä sitä palauteta jos asiakas jättää tulematta paikalle.
Mikäli et voi tulla kuvaukseen, aikaa on mahdollista siirtää veloituksetta kunhan sen tekee vähintään 24 tuntia ennen kuvausta.

Loppulasku (14 päivän maksuajalla) lähetetään samaan aikaan valmiiden kuvien kanssa. Saat laskun ja linkin valmiisiin kuviin sähköpostiisi. 

Varamalla kuvausajan asiakas hyväksyy kuvaussopimuksen ehdot.

Lisäkuvat maksavat 15€/kpl.

Kuvaussessio kestää 30 min. 

Kuvaussessioon voivat osallistua kaikki koirat (ja muut lemmikit) pienestä suureen ja nuoresta vanhaan.  Muutamia rajoituksia kuitenkin on:

 • Älä tuo kuvauksiin aggressiivista koiraa.
 • Älä tuo kuvauksiin lemmikkiä jolla on juoksut.
 • Älä tuo kuvauksiin julkisille paikoille alle 8 viikkoisia pentuja.
 • Varmista, että lemmikkisi on rokotettu asianmukaisesti.

Usein kysyttyä:

Pop-up kuvauspakettiin sisältyy:

 • Vesileimatuista kuvista koostuva esikatselugalleria, josta voit valita suosikkikuvasi tilattavaksi.
 • Kuvankäsittely. (Peruskäsittelyyn kuuluu häiritsevien yksityiskohtien ja hihnojen poistot. Vaikeammat käsittelyt, kuten esim. kuvien yhdistäminen, jonkin asian poistaminen koiran/henkilön takaa, paksun pannan poisto tai muut suuritöiset muokkaukset sovitaan ja laskutetaan erikseen.)
 • Matkakulut.
 • Kuvatiedostot netti- ja printtikokoisina digitaalisesti toimitettuna.
 • 30 minuutin kuvaussessio.

Makstapana on lasku tai verkkomaksut. Lasku toimitetaan sähköpostitse ja sen maksuaika on 14 päivää. Verkkomaksut suoritetaan kuvien tilauksen yhteydessä palvelussa kuvatilaus.fi.

Varausmaksu on suuruudeltaan 10€, joka hyvitetään kuvauksen loppusummasta. Varausmaksun saa peruutustilanteessa takaisin, mikäli peruutus tapahtuu viimeistään 24 tuntia ennen kuvausta. Sen jälkeen varausmaksu ei palauteta.

Kyllä, ja lain mukaan useimmiten tietysti kuuluukin olla. Hihna saadaan poistettua kuvankäsittelyssä. Suosittelen kuitenkin käyttämään mahdollisimman ohutta näyttelyhihnaa parhaan lopputuloksen saamiseksi. Suuria valjaita/leveä panta on vaikea saada luontevasti poistettua kuvankäsittelyssä.

Älä ole huolissasi, vaikka koirasi ei osaisi temppuja tai on todella aktiivinen. Koirasi ei tarvitse tietää kuinka kameran edessä toimitaan. Oikealla lähestymistavalla jokaisesta koirasta on mahdollista saada hienoja kuvia ja juuri se tekee työstäni mielenkiintoista.

Muutamia asioita on kuitenkin hyvä ottaa huomioon:

 • Jos koirasi on vanha, sairas tai muutoin väsyy nopeasti, älä kävele kovin pitkästi ennen kuvauksia.  Yritän tottakai muutoinkin ottaa koiran kunnon huomioon ja hoitaa kuvaukset nopeasti, koiraa rasittamatta.
 • Pennut saattavat vaikuttaa todella energisiltä, mutta usein nekin väsähtävät yllättävän nopeasti. En suosittele pentujenkaan kohdalla kovin rankkaa lenkkeilyä juuri ennen kuvauksia.

Ennenkuin valitsemasi kuvat ovat valmiita lähetettäviksi, jokainen niistä käy läpi monivaiheisen prosessin johon kuuluu muun muassa:

 • Värien säätäminen
 • Taustan siistiminen
 • Ylimääräisten/häiritsevien asioiden poistaminen kuvasta
 • Turkin siistiminen
 • Silmärähmän poistaminen

Peruskäsittelyyn kuuluu häiritsevien yksityiskohtien ja hihnojen poistot. Vaikeammat käsittelyt, kuten esim. kuvien yhdistäminen, jonkin asian poistaminen koiran/henkilön takaa, paksun pannan poisto tai muut suuritöiset muokkaukset sovitaan ja laskutetaan erikseen.

Saat kuvat täydellä resoluutiolla esim. tulostettavaksi itselle. Saat myös alhaisemman resoluution versiot kuvista. Näissä kuvissa on pieni vesileima kulmassa ja ne ovat tarkoitettu esimerkiksi sosiaalisessa mediassa käytettäväksi. Voit myös lisähinnasta tilata kuvia tulostettuna.

Tärkeintä on tietysti ottaa itse koira mukaan. Suosittelen, että tuot mukanasi myös jonkin lelun ja herkkuja joista koirasi pitää – Ne auttavat saamaan koiran huomiota kohti kameraa. Toki koira myös ansaitsee jonkin palkinnon onnistuneista kuvista. 

Ota koirallesi myös vettä varsinkin jos keli on kuuma!

Pitkäkarvaista koiraa varten myös harja voi olla tarpeen.

Käsittelemättömät vesileimatut kuvat pääset katsomaan 3-7 työpäivässä kuvauksesta. 

Kuvien valitsemisen jälkeen saat valmiit kuvat n. 1-2 viikon kuluessa.

Valmiit kuvat ladataan Google Driveen, ja pidetään siellä 30 päivän ajan. Tänä aikana voit ladata koko gallerian täydellä laadulla. 

Pidän kuitenkin myös kolmen kuukauden ajan tallessa ne kuvat, joita et päättänyt tilata. Mikäli myöhemmin haluat tilata lisää kuvia niin voit milloin tahansa ottaa yhteyttä ja tilata lisäkuvia.

Mikäli et jostain syystä pääsekään tulemaan kuvauksiin, olethan ystävällinen ja otat minuun yhteyttä vähintään 24 tuntia ennen kuvaussessiota. 
Varausmaksu ei palauteta, mikäli asiakas peruu kuvauksen.

Toisinaan kuvauksia on pakko siirtää esimerkiksi huonon kelin tai sairastumisen vuoksi. Siinä tapauksessa varausmaksu palautetaan. 

Haluatko varata kuvausajan tai onko sinulla kysyttävää? Täytä tämä lomake — vastaan pian!

Voit myös lähettää viestin suoraan sähköpostiini diana.kortelahti@aistiplus.fi

Haluatko varata kuvausajan tai onko sinulla kysyttävää? Täytä tämä lomake — vastaan pian!

Voit myös lähettää viestin suoraan sähköpostiini diana.kortelahti@aistiplus.fi