Lemmikkikuvaukset omenapuutarhassa Helsingissä (ennakkovaraus)

Tervetuloa lemmikkikuvauksiin omenatarhaan Helsingissä!

HUOM! Paikkoja kuvauksiiin rajoitetusti. 

» Paikka: Malminkartanon omenatarha, Helsinki
» Ajankohta: Viikko 21-22

Tarkka ajankohta riippuu puiden kukinnasta. Kuvaukset ovat aiempina vuosina olleet niin suosittuja, että avaan ennakkovarauskalenterin jo nyt. Varaamalla ennakkoon varmistat itsellesi paikan kuvauksista ja saat lisäksi 10€ alennuksen kuvauksesta. Tarkemmat päivämäärät ja kellonajat julkaistaan hieman myöhemmin ja silloin pääset varaamaan tarkemmin oman kuvausaikasi ajanvarauskalenterista. Ennakkoon varanneet asiakkaat pääsevät varaamaan aikansa ensimmäisenä. Kuvaukset järjestetään aikaisin aamulla ruuhkien välttämiseksi. Jos mikään myöhemmin ilmoitetuista kuvausajoista ei sovi sinulle, saat varausmaksusi takaisin, kunhan ilmoitat minulle peruutuksesta 4 päivän kuluessa ajanvarauskalenterin julkaisusta.

» Hinta: Ennakkovaratun kuvauksen hinta on 85€ (norm. 95€) ja se sisältää 4 omavalintaista digikuvaa. Tästä summasta tulee maksaa 10€ etukäteen varausmaksuna. Varausmaksun voit maksaa tällä sivulla. Lisäkuvat voi lunastaa hintaan 15€/kpl. Myöhemmin varsinaisen ajanvarauskalenterin julkaisun jälkeen kuvauksen hinta ilman ennakkovarausta on 95€.

» Koiran ei tarvitse osata mitään erityistä eikä sen tarvitse olla jo tottunut malli. Kuvauksen aikana koira voi olla kytkettynä hihnaan (hihna poistetaan editoinnissa).
Kaverikuvat omistajan kanssa sekä perhepotretit ovat myös mahdollisia!

Saat esikatselugallerian nähtäväksesi yhden viikon kuluessa kuvauspäivästä. Esikatselugalleriasta voit valita haluamasi kuvat ja mahdolliset lisätuotteet (esim. taulut, paperikuvat, mukit jne.)

Saat kuvista täysikokoiset digitiedostot esim. tulostettavaksi ja pienikokoiset (2048 px) verkkoversiot somessa käytettäväksi.
Valmiit kuvat toimitetaan sähköpostiin tulevalla linkillä 2-4 viikon kuluessa kuvien valitsemisesta. Lisätuotteet tulevat postilla yhteistyökumppaneiden ehtojen mukasesti.

Varaamalla kuvausajan asiakas hyväksyy kuvaussopimuksen ehdot sekä sen, että tässä kuvaustapahtumassa peruutusaika poikkeaa hieman kuvausehdoissa mainitusta.

Linkki ajanvarauskalenteriin tulee sähköpostitse toukokuun ensimmäisellä viikolla.

10.00

Saatavuus: 14 varastossa