Miljöökuvaus

Yksityinen miljöökuvaus sopii kaikille lemmikeille ja antaa todella monenlaisia kuvausmahdollisuuksia: vauhdikkaita kuvia liikkeessä olevasta lemmikistä, yhteiskuvia omistajan tai perheen kanssa, rakenne- ja edustuskuvia, auringonlaskukuvia, merenrantakuvia tai vaikkapa kuvia kaunissa ruusupuistossa! 

Ennen kuvaussessiota valitsemme yhdessä ajan ja paikan kuvauksen toteuttamiselle. Voin ehdottaa paikkoja tai voin tulla mihin tahansa haluaamasi paikkaan. Liikun ilman erilliskustannuksia Riihimäellä ja sen ympärillä (30 km sisällä). Riihimäen ulkopuolella lisään kuvauksen hintaan 0,57€/kilometri. Vaihtoehtoisesti voimme soveltaa kiinteää hinnastoa tiettyjen kaupunkien osalta, katso lisää alempaa.

Sinun ei tarvitse valita paketin kokoa etukäteen! Kun näet esikatselugallerian, saat paremman käsityksen siitä, montako kuvaa haluat ostaa.

Kuvauksesta maksetaan etukäteen 20€ varausmaksu.

Kuvapaketit ja hinnasto

Small kuvapaketti

140€

– 60-120 min kuvaus valitsemassasi miljöössä tai vaikka omalla pihalla
– 5 valmiiksi käsiteltyä digikuvaa kahdessa eri koossa (printtikelpoinen ja web-versio)
– Koevedosgalleria (saat itse valita haluamasi kuvat viimeisteltäväksi)
– Hintaan sisältyy myös hihnojen poistot kuvankäsittelyssä

Medium kuvapaketti

240€

– 60-120 min kuvaus valitsemassasi miljöössä tai vaikka omalla pihalla
– 10 valmiiksi käsiteltyä digikuvaa kahdessa eri koossa (printtikelpoinen ja web-versio)
– Koevedosgalleria (saat itse valita haluamasi kuvat viimeisteltäväksi)
– Hintaan sisältyy myös hihnojen poistot kuvankäsittelyssä

Large kuvapaketti

340€

– 60-120 min kuvaus valitsemasi miljöössä tai vaikka omalla pihalla
– 20 valmiiksi käsiteltyä digikuvaa kahdessa eri koossa (printtikelpoinen ja web-versio)
– Koevedosgalleria (saat itse valita haluamasi kuvat viimeisteltäväksi)
– Hintaan sisältyy myös hihnohjen poistot kuvankäsittelyssä

Halutessasi voit tilata lisää digikuvia tai muita fyysisiä kuvatuotteita jokaiseen pakettiin. Lisäkuvat maksavat 20€/kpl. 

 

Voit tutustua tuotteiden hinnastoon täällä

Kuvaussessio kestää yleensä 30-120 min. Pituus riippuu sijainnista, säästä, lemmikkien määrästä jne. 
Kuvaussessioon voivat osallistua kaikki koirat (ja muut lemmikit) pienestä suureen ja nuoresta vanhaan!

Kiinteät matkakulut lähiseudulle:
Espoo, Vantaa ja Helsinki + 30€
Lahti + 30€
Lohja +30€

Usein kysyttyä

Kaikkiin kuvauspaketteihin sisältyy:

 • Vesileimatuista kuvista koostuva esikatselugalleria, josta voit valita suosikkikuvasi tilattavaksi.
 • Kuvankäsittely. (Peruskäsittelyyn kuuluu häiritsevien yksityiskohtien ja riimunnarujen/hihnojen poistot. Vaikeammat käsittelyt, kuten esim. kuvien yhdistäminen, objektin poistaminen koiran/henkilön takaa, paksun pannan poisto tai muut suuritöiset muokkaukset laskutetaan ja sovitaan erikseen.)
 • Matkakulut 30 km Riihimäeltä.
 • Kuvatiedostot netti- ja printtikokoisina digitaalisesti toimitettuna.
 • 30-120 minuutin kuvaussessio.

Totta kai, kuvaukseen voivat osallistua myös kaksijalkaiset perheenjäsenet! 

Samalla voidaan ottaa kaverikuvia omistajan kanssa tai vaikka ryhmäkuvia koko perheestä! Myös esimerkiksi ihanat lapsikuvat rakkaan lemmikin kanssa ovat mahdollisia!

Ennenkuin valitsemasi kuvat ovat valmiita lähetettäviksi, jokainen niistä käy läpi monivaiheisen prosessin johon kuuluu muun muassa:

 • Värien säätäminen
 • Taustan siistiminen
 • Ylimääräisten/häiritsevien asioiden poistaminen kuvasta
 • Turkin siistiminen
 • Silmärähmän poistaminen

Peruskäsittelyyn kuuluu häiritsevien yksityiskohtien ja riimunnarujen/hihnojen poistot. Vaikeammat käsittelyt, kuten esim. kuvien yhdistäminen, objektin poistaminen koiran/henkilön takaa, paksun pannan poisto tai muut suuritöiset muokkaukset laskutetaan ja sovitaan erikseen. Ei siis kannata säikähtää, jos koevedosgalllerian kuva ei heti näytä siltä, mitä olit odottanut, se ei ole vielä valmis. Tärkeintä on, että kuvassa näkyvä kohde on sellaisessa asennossa ja sellaisella ilmeellä kuin haluat.

Kyllä, ja lain mukaan useimmiten tietysti kuuluukin olla. Hihna saadaan poistettua kuvankäsittelyssä. Suosittelen kuitenkin käyttämään mahdollisimman ohutta näyttelyhihnaa parhaan lopputuloksen saamiseksi. Suuria valjaita/leveää pantaa on vaikeampi saada luontevasti poistettua kuvankäsittelyssä. 

Älä ole huolissasi, vaikka koirasi ei osaisi temppuja tai on todella aktiivinen. Koirasi ei tarvitse tietää kuinka kameran edessä toimitaan. Oikealla lähestymistavalla jokaisesta koirasta on mahdollista saada hienoja kuvia ja juuri se tekee työstäni mielenkiintoista.

Muutamia asioita on kuitenkin hyvä ottaa huomioon:

 • Erittäin vilkas ja innokas koira on hyvä ulkoiluttaa ennen kuvausta, mutta huomioi koiran olo ja jaksaminen! Kuvaussessio on todella kova aivojumppa koiralle ja se voi väsyttää koiraa nopeasti.
 • Jos koirasi on vanha, sairas tai muutoin väsyy nopeasti, älä kävele kovin pitkästi ennen kuvauksia. Yritän tottakai muutoinkin ottaa koiran kunnon huomioon ja hoitaa kuvaukset nopeasti, koiraa rasittamatta.
 • Pennut saattavat vaikuttaa todella energisiltä, mutta usein nekin väsähtävät yllättävän nopeasti. En suosittele pentujenkaan kohdalla kovin rankkaa lenkkeilyä juuri ennen kuvauksia.

Tärkeintä on tietysti ottaa itse lemmikki mukaan. Tuo mukanasi myös jokin lelu ja lemmikkisi lempiherkkuja – ne auttavat saamaan koiran huomiota kohti kameraa. Toki lemmikkisi myös ansaitsee jonkin palkinnon onnistuneista kuvista. 

Ota mukaan myös vettä, varsinkin, jos keli on kuuma!

Pitkäkarvaista koiraa varten myös harja voi olla tarpeen.

Suosittelen ottamaan mukaan myös pitkän liinan ja näyttelyhihnan.

Kuvaus maksetaan netissä kuvauksen jälkeen esikatselugallerian kautta. Maksu tapahtuu ennen valmiiden käsiteltyjen kuvien näkemistä. Kuvaus on mahdollista maksaa myös laskulla sekä osamaksulla (Collector Bank)! 

Käsittelemättömät vesileimatut kuvat pääset katsomaan 2-7 työpäivän kuluessa kuvauksesta. 

Kuvien valitsemisen jälkeen saat valmiit kuvat n. 1-4 viikon kuluessa.

Valmiit kuvat ladataan Google Driveen ja pidetään siellä 3 kuukauden ajan. Tänä aikana voit ladata koko gallerian täydellä laadulla. 

Pidän kuitenkin myös kolmen kuukauden ajan tallessa ne kuvat, joita et päättänyt tilata. Mikäli myöhemmin haluat tilata lisää kuvia — voit tehdä uuden tilauksen gallerian kautta.

Tutustuthan sopimusehtoihin ennen kuin varaat ajan kuvaukseen!

Scroll to Top