Studiokuvaus

Yksityinen studiokuvaussessio mahdollistaa uniikit potretit lemmikistäsi! Minulla on eri värisiä taustapapereita, joista voit valita yhden tai useampia makusi mukaan kuvauksessa käytettäväksi. Voin myös ottaa mukaan muuta rekvisiittaa teeman mukaan.

Studiosessioita järjestetään toistaiseksi asiakkaiden omissa kodeissa. Kiinteää studiota minulla ei tällä hetkellä ole, vaan liikun studion kanssa sinne missä sitä tarvitaan. Aikaisempi studioni oli sen verran syrjäisessä paikassa, että asiakkaille tuli melko pitkiä ajomatkoja. Olen kokenut asiakkaan kotona kuvaamisen hyväksi myös siitä syystä, että se on lemmikille turvallisin ja helpoin paikka kuvauksen toteuttamiselle.

Kalustoni ei vaadi hirveästi tilaa, 3×3 metrin tyhjä alue riittää hyvin.

Liikun ilman erilliskustannuksia Riihimäellä ja sen ympärillä (30 km sisällä). Riihimäen ulkopuolella lisään kuvauksen hintaan 0,57€/kilometri kokonaismatkoihin saakka. Voimme myös soveltaa kiinteää hinnastoa tiettyjen kaupunkien osalta. Katso lisää alempaa.

Kuvauksesta maksetaan etukäteen 20€ varausmaksu.

Hinnasto

Studiokuvauspaketti

170€

– 60-120 min kuvaus kotonasi
– 3 valmiiksi käsiteltyä digikuvaa kahdessa eri koossa (printtikelpoinen ja web-versio)
– Koevedosgalleria (saat itse valita haluamasi kuvat viimeisteltäväksi)
– Matkakulut Riihimäellä ja sen ympärillä
– Halutesaan voit lunastaa lisäkuvat hintaan 20€/kpl tai pakettihintaan 50€/3 kpl,
 75€/5 kpl ja 130€/10 kpl. 

Sinulla on myös mahdollisuus tilata fyysisiä kuvatuotteita samalla kun teet digikuvatilauksen!

Kiinteät matkakulut lähiseudulle:
Espoo, Vantaa ja Helsinki + 40€
Lahti + 40€
Lohja +40€

Usein kysyttyä

Ainoa mitä tarvitsen studiokuvauksessa on tilaa (n. 3×3 metriä) sekä hieman sähköä pistorasiasta.

Jos et ole varma, riittääkö tila studiokalustolle — ota minuun yhteyttä niin mietitään yhdessä! 

Paikan päällä on toki hyvä olla myös lemmikin lempiherkkuja, koska niillä saadaan sen huomio kiinnitettyä.

Tällä hetkellä minulta löytyy musta, ruskea, creme, valkoinen, punainen, vaaleanpunainen ja tummansininen tausta. Myös muut värit ovat mahdollisia kun sovitaan ennakkoon! 

Kaikkiin kuvauspaketteihin sisältyy:

  • Vesileimatuista kuvista koostuva esikatselugalleria, josta voit valita suosikkikuvasi tilattavaksi.
  • Kuvankäsittely. (Peruskäsittelyyn kuuluu häiritsevien yksityiskohtien ja riimunnarujen/hihnojen poistot. Vaikeammat käsittelyt, kuten esim. kuvien yhdistäminen, objektin poistaminen koiran/henkilön takaa, paksun pannan poisto tai muut suuritöiset muokkaukset sovitaan ja laskutetaan erikseen.)
  • Matkakulut 30 km Riihimäeltä.
  • Kuvatiedostot netti- ja printtikokoisina digitaalisesti toimitettuna.
  • 60-120 minuutin kuvaussessio kotonasi.

Taustan koko ei oikein riitä isomman perheen saamiseksi yhteen kuvaan, mutta kaverikuvat muutaman pienen lemmikin tai yhden ison kanssa onnistuvat oikein hyvin! Myös  lapsikuvat rakkaan lemmikin kanssa ovat mahdollisia! Erikseen sovittaessa pystyn kyllä ottamaan eri ihmisistä/eläimistä eri aikaan kuvat ja sitten kuvankäsittelyssä yhdistämään kaikki samaan kuvaan.

Ennen kuin valitsemasi kuvat ovat valmiita lähetettäviksi, jokainen niistä käy läpi monivaiheisen prosessin johon kuuluu muun muassa:

  • Värien säätäminen
  • Taustan siistiminen
  • Ylimääräisten/häiritsevien asioiden poistaminen kuvasta
  • Turkin siistiminen
  • Silmärähmän poistaminen

Peruskäsittelyyn kuuluu häiritsevien yksityiskohtien ja riimunnarujen/hihnojen poistot. Vaikeammat käsittelyt, kuten esim. kuvien yhdistäminen, objektin poistaminen koiran/henkilön takaa, paksun pannan poisto tai muut suuritöiset muokkaukset laskutetaan ja sovitaan erikseen. Ei siis kannata säikähtää, jos koevedosgalklerian kuva ei heti näytä siltä, mitä olit odottanut, se ei ole vielä valmis. Tärkeintä on, että kuvassa näkyvä kohde on sellaisessa asennossa ja sellaisella ilmeellä kuin haluat. 

Kuvaus maksetaan netissä kuvauksen jälkeen esikatselugallerian kautta. Maksu tapahtuu ennen valmiiden käsiteltyjen kuvien näkemistä. Kuvaus on mahdollista maksaa myös laskulla sekä osamaksulla (Collector Bank)! 

Käsittelemättömät vesileimatut kuvat pääset katsomaan 2-7 päivän kuluessa kuvauksesta. 

Kuvien valitsemisen jälkeen saat valmiit kuvat n. 1-4 viikon kuluessa.

Valmiit kuvat ladataan Google Driveen ja pidetään siellä 3 kuukauden ajan. Tänä aikana voit ladata koko gallerian täydellä laadulla. 

Pidän kuitenkin myös kolmen kuukauden ajan tallessa ne kuvat, joita et päättänyt tilata. Mikäli myöhemmin haluat tilata lisää kuvia — voit tehdä uuden tilauksen gallerian kautta.

Ole hyvä ja tutustu sopimusehtoihin ennen kuin varaat aikaa kuvaukseen!

Scroll to Top